وبلاگ

اپلیکیشن های پرکاربرد برای بودجه بندی و مدیریت هزینه ها

اپلیکیشن های مدیریت مالی شخصی

یکی از راه هایی که هر فرد میتواند اوضاع مالی خود را بهبود ببخشد و از بدهی های خود رهایی یابد، بودجه بندی و مدیریت هزینه ها است. امروزه هر شخص میتواند با اپلیکیشن مدیریت هزینه ها، هزینه ها و درآمد خود را کنترل کند و هزینه های اضافی خود را حذف کند و به یک ساختار کامل و مشخصی برای کنترل درآمد، مخارج، هزینه ها، پس انداز و سرمایه گذاری برسد.

اپلیکیشن مدیریت هزینه ها بهترین ایده برای مدیریت مالی شماست. پیشنهاد میکنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا با انواع برنامه مدیریت هزینه ها آشنا شوید.

چه کسانی به بهترین اپلیکیشن مدیریت مالی نیاز دارند؟

شاید فکر کنید اپلیکیشن مدیریت هزینه ها مخصوص کسانی است که درآمد زیادی دارند و برای کنترل مخارج و درآمد خود باید از این اپلیکیشن ها استفاده کنند، اما باید بدانید که تمام افراد حتی با درآمد کم هم میتوانند از این برنامه ها استفاده کنند و مدیریت درآمد و هزینه های خود را یاد بگیرند. فرقی نمیکند چه شغلی دارید و چقدر درآمد کسب میکنید، زمانی که مدیریت هزینه های خود را بیاموزید میتوانید از نظر مالی رشد چشم گیری داشته باشید. برنامه مدیریت هزینه ها به شما کمک میکند تا با داشتن بودجه بندی مشخص دیگر نگران کمبود بودجه در آخر ماه نباشید.

بهترین برنامه مدیریت هزینه ها چه کارهایی می‌کند؟

ثبت هزینه‌های مختلف به شکلی سریع و دقیق، امکان تعریف بودجه و محاسبه هزینه‌ها، امکان ثبت درآمد و حساب‌های مختلف بدهکار و بستانکار، و همچنین ثبت چک و موعدهای پرداخت از جمله امکاناتی است که از یک اپلیکیشن مدیریت مالی انتظار می‌رود. هر چه اپلیکیشن با سادگی بیشتری این خدمات را ارائه دهد، بیشتر مورد استفاده قرار گرفته و به این ترتیب کارایی بیشتری نیز دارد.

اپلیکیشن مدیریت هزینه ها

ویژگی‌های اصلی و اساسی یک برنامه مدیریت مالی شخصی خوب چیست؟

یک اپلیکیشن مدیریت هزینه ها باید برنامه ریزی طبق ساختار مشخص را در اختیار کاربر قرار دهد. 3 اصل در انتخاب این نوع برنامه ها مهم است:

  1. بودجه بندی با قابلیت های شخصی سازی
  2. هدف روشن و کامل برای پس انداز
  3. قابلیت ردیابی ریل تایم (به این معنا که اطلاعات، در لحظه و بدون نیاز به پردازش برای کاربر، نمایش داده شود)

معرفی بهترین اپلیکیشن مدیریت هزینه ها و بودجه‌بندی

اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که دغدغه ایجاد تراز مالی بین درآمد فروش و سرمایه گذاری بلند مدت و کوتاه مدت خود را دارید و مدیریت مالی شخصی را کاری دشوار میدانید، بهتر است با استفاده از اپلیکیشن های مدیریت مالی شخصی منترل اوضاع مالی خود را به دست بگیرید و برای همیشه با مشکلات مالی خداحافظی کنید.  در ادامه به بررسی اپلیکشن های کاربردی مدیریت بودجه ها و هزینه برای اندروید و ios میپردازیم.

پیشنهاد میکنیم با کلیک بر روی لینک درج شده مقاله مدیریت بدهی ها را بخوانید.

بودجه بندی و مدیریت هزینه ها

بهترین نرم‌افزار مدیریت هزینه های شخصی اندروید

در این بخش نرم افزارهای رایگان و غیر رایگان برای اندروید را مورد بررسی قرار میدهیم:

نرم‌افزار هلو

نرم‌افزار هلو یکی از معروف ترین و برتری اپلیکیشن ها در زمینه مدیریت هزینه ها است. این نرم‌افزار رایگان میباشد و فقط برای سیستم عامل اندروید قابل استفاده است. با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید گزارش کاملی از وام و اقساط خود را در اختیار داشته باشید و تمام حساب‌ها و بودجه‌بندی خود را کنترل کنید.

نرم‌افزار فانوس

با استفاده از نرم‌افزار فانوس امکان ثبت هزینه‌ها، دریافت پیشنهادهای اقتصادی، چک‌ها و اقساط، ثبت بدهی ها ، متصل شدن به پیامک بانکی و غیره را دارید. این نرم‌افزار یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت هزینه است و رایگان میباشد. این نرم‌افزار درصورتی که در بورس سرمایه گذاری کنید با توجه به اوضاع مالی‌تان با تحلیل سایت‌های بورسی، خرید و فروش بعضی از سهام بازار بورس را به شما پیشنهاد خواهد داد.

نرم‌افزار موج

نرم‌افزار موج یک نرم‌افزار کاربردی و غیر رایگان برای کنترل هزینه های شماست. امکان ثبت فاکتور‌ها در این نرم‌افزار وجود دارد و به مزیت های آن می افزاید. در این نرم‌افزار از امکاناتی مثل ثبت مدیریت کارت‌های بانکی، تراکنش‌های بانکی از مسیر پیامک، پشتیبان‌گیری و گزارش‌گیری بر روی فضای ابری یا موبایل میتوانید استفاده کنید.

نرم‌افزار پارمیس همراه

یکی از نرم افزارهای کاربردی در زمینه بودجه بندی و مدیریت هزینه ها نرم‌افزار پارمیس همراه است. این اپلیکیشن به صورت رایگان قایبل استفاده میباشد. در نرم‌افزار پارمیس همراه امکان ثبت و مدیریت حساب‌های بانکی‌تان، بودجه‌بندی هزینه‌ و درآمد‌تان، ثبت و مدیریت چک‌ها‌ی پرداختی و دریافتی و با امکان یادآوری زمان سررسید آن‌ها وجود دارد.

مدیریت هزینه های شخصی

بهترین نرم‌افزار مدیریت هزینه های شخصی ایفون

در این بخش نرم افزارهای رایگان و غیر رایگان برای آیفون را مورد بررسی قرار میدهیم برخی از این اپلیکیشن مدیریت هزینه ها شامل:

نرم‌افزار قلک

با استفاده از نرم‌افزار قلک به صورت رایگان میتوانید تمام تراکنش های مالی و حتی پیامک های بانکی را به راحتی کنترل کنید. نرم‌افزار قلک به صورت خودکار پیامک را می‌خواند و آن را در قسمت واریز یا برداشت بانک مورد نظر تان ذخیره می‌کند. این اپلیکیشن برای سیستم عاملios  قابل استفاده است.

نرم‌افزار موبولیز Mobills

یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی و غیررایگان برای بودجه بندی، نرم‌افزار موبولیز میباشد. در این نرم افزارامکانات متعددی مثل مدیریت کارت اعتباری‌ها ، سیستم اعلام هشدار سررسید قبض ها و بهره‌مندی از ابزارهای کارآمد مدیریت هزینه وجود دارد و کاربران میتوانند از آن ها بهره ببرند.

نرم‌افزار محک

یکی از برنامه مدیریت هزینه ها نرم‌ افزار محک است. اگر به دنبال نرم افزاری با رابط کاربری بسیار ساده برای کنترل بودجه و هزینه های خود هستید نرم‌افزار محک مناسب شماست. این نرم‌افزار به صورت رایگان به شما در زمینه ثبت و کنترل بدهی‌ها و طلب‌ها، اقساط وام‌های بانکی ، ثبت موعد چک‌های دریافتی و پرداختی ، امکان تعریف بودجه‌بندی ماهانه و هفتگی و… کمک میکند.

نرم‌افزار Textone

نرم‌افزار Textoneمناسب افرادی مبتدی است که به دنبال کنترل هزینه های خود هستند. این برنامه به صورت رایگان به شما امکانات زیادی میدهد از مزایای آن میتوان به عدم نیاز به ثبت نام برای استفاده کردن از آن، امکان مدیریت حساب‌های متعدد ، بررسی نمودن صورت هزینه‌ها، امکان ارسال کردن داده‌ها به نرم‌افزار اکسل، همگام‌سازی داده‌ها از طریق فضای ابری و… اشاره کرد.

مدیریت مالی شخصی

نتیجه گیری

در این مقاله سعی داشتیم تا شما را با اهمیت بودجه بندی و اپلیکیشن های مدیریت مالی شخصی آشنا کنیم. با بررسی ویژگی های اپلیکیشن های مختلف و انتخاب مناسب ترین آن برای خود شروع به کنترل هزینه ها و درآمد خود کنید تا به راحتی بتوانید کنترل اوضاع مالی خود را به دست بگیرید و نگران فراموش شدن تاریخ چک و بدهی ها، مبالغ پس انداز و… نشوید. برنامه مدیریت هزینه ها به شما کمک میکند تا بودجه بندی های مالی خود را به صورت دقیق مشخص کنید.

مطالب زیر را از دست ندهید

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

درخواست مشاوره رایگان





    در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

    ضبط پیام صوتی

    زمان هر پیام صوتی 8.3333333333333 دقیقه است